Interesse gewekt? Vraag vrijblijvend een offerte aan! info@seb-elektrotechniek.nl | 06 40 81 71 53
Menu
info@seb-elektrotechniek.nl
Seb Elektrotechniek
Vrijblijvende offerte aanvragen?
Seb Elektrotechniek
Vrijblijvende offerte aanvragen?

Verlichtingstechniek

Verlichtingstechniek

Goede verlichting is vandaag de dag erg belangrijk op elke plaats en op elk moment.

Voor elke situatie geld een andere verlichtingspatroon zodat, er op elk moment de juiste ambiance gecreëerd word. Er moet ook aandacht zijn voor een verantwoord energieverbruik en daarom gebruiken we led verlichting aangezien led tot 25x langer mee gaat en 80% minder energie verbruikt. De sfeer en eventuele accentuering wordt voornamelijk bepaald door de toegepaste lampen en/of de uitstraling van het licht door de armaturen waarin deze zijn opgenomen.

  • Verlichtingsplan
  • Meterkast aanleggen
  • Elektra aanleggen

Met buitenverlichting geeft u uw bedrijfspand of woning een representatieve uitstraling met bijkomend voordeel dat er een preventieve werking van uit gaat en bovendien inbraak en vandalisme voorkomt.

SEB-elektrotechniek adviseert en installeert moderne verlichtingsprojecten voor binnen en buiten. Hierbij worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van armaturen, lichtbronnen en energiebesparing meegenomen, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid.

Contact

SEB Elektrotechniek
Watertor 11
3824 HK Amersfoort

06 40 81 71 53
info@seb-elektrotechniek.nl

20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het aanleggen van elektrotechnische installaties of het nou van een kabelgoot hangen is of af montage van complete kantoorpanden. Ik zorg ervoor dat alles van begin tot het eind geregeld is en dat de klant word betrokken in het gehele concept.

Contact