Interesse gewekt? Vraag vrijblijvend een offerte aan! info@seb-elektrotechniek.nl | 06 40 81 71 53
Menu
info@seb-elektrotechniek.nl
Seb Elektrotechniek
Vrijblijvende offerte aanvragen?
Seb Elektrotechniek
Vrijblijvende offerte aanvragen?

Camera

Camera

Voor elke situatie hebben wij een andere oplossing. Of het nou thuis of op kantoor is wij leveren professionele camerasystemen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Onze camera’s worden onder andere gebruikt voor: kenteken registratie/ beveiliging/ het reilen en zeilen in je organisatie in de gaten houden of vanwege inbraakgevoeligheid. Veel camerasystemen leveren schijnveiligheid. Je ziet wel wat er gebeurt, maar niemand kan de personen herkennen die op de beelden staan. Dat noemen wij schijnveiligheid. Een goed systeem geeft je een helder en herkenbaar beeld onder vrijwel alle omstandigheden. Daar heb je echt iets aan!

Via aan het netwerk gekoppelde recorder kunt u op elk moment van de dag live of opgenomen beelden terug kijken via smartphone, tablet, laptop of desktop.

Wij leveren in overleg ook support door het aan ons aangelegde camera systeem.

Contact

SEB Elektrotechniek
Watertor 11
3824 HK Amersfoort

06 40 81 71 53
info@seb-elektrotechniek.nl

20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in het aanleggen van elektrotechnische installaties of het nou van een kabelgoot hangen is of af montage van complete kantoorpanden. Ik zorg ervoor dat alles van begin tot het eind geregeld is en dat de klant word betrokken in het gehele concept.

Contact